? ??????????????Dark Tree? ????? ?????? ???Rating: 4.2 (11 Ratings)??18 Grabs Today. 5372 Total Grabs. ???
???Get the Code?? ?? ?????Cobalt Flowers? ????? ?????? ???Rating: 4.7 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 4912 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Miss Daisy? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (7 Rati CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Friday, May 1, 2009

HARI INI

salam ukhuwwah..
Hari ini saya cuma berada di rumah mempacking barang, mencuci, mengemas harta-harta saya dan sebagainya...agak lucu juga kerana saya memulakan proses mencuci sejak pagi sampai ke petang..ada-ada sahaja benda yg saya nak basuh dan cuci..nasiblah ada pembantu segera iaitu si mesin basuh..kalo tidak tak de la saya serajin itu dalam sehari nak mencuci 3 4 kali..hahaha~~sampaikan si Fairuz housemate saya berkata" kak N ni , selagi sabun cuci tu tak habis selagi tu lah dia mencuci"..heheh~~memang betul!!~~ seronok pula rasanya mencuci hari ini..

Hari ini juga saya menyambung pembacaan saya..baca apa??baca buku motivasi...tajuknya Langit Ilahi..tapi saya belum dapat menghabiskan pembacaan saya..rasa tak seronok nak baca sekali sahaja...saya nak ulang baca buku tersebut berkali-kali..kalu boleh nak ingat setiap perkataannya...hihi~~~tingginya angan-angan saya...

Hari ini juga saya berjumpa adek saya..dia memulangkan buku saya dan saya memberinya sebuah buku motivasi tulisan Dr HM Tuah Iskandar..semoga adek saya beroleh manfaat daripada buku tersebut..insya Allah jumpa lagi nnt dek..doakan k.N.:)
Hari ini juga merupakan hari terakhir saya berada di KL..saya nak ke mana pula lepas ni??sebenarnya ESOK saya akan bertolak ke Kelantan untuk menunaikan tanggungjawab saya sebagai guru pelatih..harapnya setiap langkah saya mendapat redha Allah..doakan saya..:)
Saya pasti akan rindukan kawan-kawan serumah saya terutama Fairuz yang amat rapat dengan saya..rindukan kawan-kawan saya yg lain (neaj,riah,ejum,payau,shanty,ita,etc )...rindukan adek saya..rindukan segala-galanya...hihi~~macam-macam punya rindu lah pula...
Insya Allah ada rezeki kita jumpa lagi...